Субота 04.05.2024 08:41
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вітаю Вас Гість | RSS Головна | Реєстрація | Вхід
"Основи охорони праці"
У розділі матеріалів: 45 Показано матеріалів: 21-30
Конспект уроку на тему «Перша допомога при ударах, вивихах, переломах, кровотечах та пораненнях» для учнів, які навчаються за професією «Кухар»
Конспект уроку на тему «Перша допомога при опіках.» для учнів, які навчаються за професією «Кухар»
Конспект уроку на тему «Перша допомога при запорошуванні очей. Перша допомога при отруєнні.» для учнів, які навчаються за професією «Кухар»
Конспект уроку на тему «Поняття про гігієну праці та виробничу санітарію.» для учнів, які навчаються за професією «Кухар»
Конспект уроку на тему «Фізіологія праці.» для учнів, які навчаються за професією «Кухар»
Конспект уроку на тему «Основні гігієнічні особливості праці в галузі» для учнів, які навчаються за професією «Кухар»
Конспект уроку на тему «Санітарно-побутове забезпечення працівників.Щорічні медичні огляди неповнолітніх, осіб віком до 21 року.» для учнів, які навчаються за професією «Кухар»
Конспект уроку на тему «Особливості ураження електричним струмом» для учнів, які навчаються за професією «Кухар»
Конспект уроку на тему «Загальні відомості про 4-провідну електричну мережу живлення» для учнів, які навчаються за професією «Кухар»
Конспект уроку на тему «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів» для учнів, які навчаються за професією «Кухар»