|
Субота 04.05.2024 10:03 |
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід |
"Основи охорони праці" |
У розділі матеріалів: 45 Показано матеріалів: 31-40
Конспект уроку на тему «Характерні причини виникнення пожеж» для учнів, які навчаються за професією «Кухар» |
Конспект уроку на тему «Горіння речовин і способи його припинення» для учнів, які навчаються за професією «Кухар» |
Конспект уроку на тему «Вибухонебезпека підприємства та вибухозахист» для учнів, які навчаються за професією «Кухар» |
Конспект уроку на тему «Загальні питання безпеки праці» для учнів, які навчаються за професією «Кухар» |
Конспект уроку на тему «Роботи з підвищеною небезпекою в галузі.» для учнів, які навчаються за професією «Кухар» |
Конспект уроку на тему «Організація робочого місця» для учнів, які навчаються за професією «Кухар» |
Конспект уроку на тему «Загальні відомості про потенціал небезпек.» для учнів, які навчаються за професією «Кухар» |
Конспект уроку на тему «Сигналізація та знаки безпеки» для учнів, які навчаються за професією «Кухар» |
Конспект уроку на тему «Мікроклімат виробничих приміщень» для учнів, які навчаються за професією «Кухар» |
Конспект уроку на тему «Запобігання виникненню аварій техногенного характеру» для учнів, які навчаються за професією «Кухар» |
|
|